Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: Michael Jackson, pe ultimul drum
marți, 7 iulie 2009

Michael Jackson, pe ultimul drum


UPDATE: Cantaretul Smokey Robinson a deschis ceremonia de omagiere a lui Michael Jackson de la Staples Center, citind mesaje din partea Dianei Ross si a lui Nelson Mandela.
Ceremonia publica de omagiere a lui Michael Jackson, care are loc la Staples Center din Los Angeles, a inceput marti dupa ce sicriul cu trupul lui Michael Jackson a fost adus pe scena si cei 17.500 de fani s-au strans in cele doua sali amenajate cu aceasta ocazie.
Cantaretii de muzica pop Mariah Carey, Usher si Jennifer Hudson vor canta alaturi de veteranii muzicii R&B Smokey Robinson, Lionel Richie si Stevie Wonder, iar vedete sportive precum Kobe Bryant si alte celebritati urmeaza sa participe la eveniment. Regizorul Spike Lee, actorul Wesley Snipes, Omarosa (concurenta la reality show-ul The Apprentice) si actorul Terry Crews sunt prezenti, la randul lor, la ceremonie. In plus, intreaga familie Kardashian a venit la Staples Center, alaturi de actorul Lou Ferrigno, fostul antrenor de fitness al lui Michael Jackson. Jurnalistii Barbara Walters si Larry King au fost de asemenea invitati de familia Jackson la ceremonie.
Aproximativ 18.000 de fani si prieteni s-au adunat in arena sportiva Staples Center si intr-un teatru din apropiere pentru ceremonia de doua ore si jumatate in memoria lui Michael Jackson, care a murit la 25 iunie in urma unui stop cardiac la resedinta sa din Los Angeles.
Aproximativ 1,6 milioane de persoane s-au inscris pentru a fi una dintre cele 8.750 de persoane alese pentru a primi doua bilete la eveniment.
Stiu doar ca omul care m-a imbratisat si mi-a spus "Noapte buna!" era unul extrem de sanatos si vibrand de emotie, in fata celei mai mari provocari din viata sa." Promotorul concertelor de la Londra, Randy Philips, despre Michael Jackson..

Publicat de Ianculescu Cristian la 23:59 |  
Etichete:

0 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)