Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: Avramescu!
joi, 8 octombrie 2009

Avramescu!

M-am uitat aseara la emisiunea lui Mihai Gadea (una din putinele emisiuni pe care le urmaresc ), unde i-a avut ca invitati pe "sustinatorii" lui Basescu (Avramescu), Geoana (Gusa), Crin Antonescu (Marga) si Victor Ciutacu .
Avramescu se purta de parca ar fi fost cu 10 clase peste invitati .In emisiune este un dialog intre invitati si Gadea , fiecare avand dreptul la replica . Si intr-un dialog este frumos si civilizat sa te uiti catre cel care te asculta .Nu cum a facut Avramescu , el nu s-a uitat 3 min din emisiune catre invitati sau Gadea, lipsa de respect .
Pe la mijlocul emisiuni a fost prezentat un filmulet cu C. Antonescu in care explica de ce este nevoie de o schimbare , de ce ar trebui sa nu mai fie Basescu presedinte .
Unele din motive enumerate de Crin au fost:ca Basescu minte ,ca e un personaj vecin cu coruptia ,ca a obtinut foloase necuvenite din politica , familia se imbogateste in conditii dubioase, etc . Si ce raspunde Avramescu ? Avramescu raspunde cam asa "din pacate la nivelul acesta de limbaj nu am sa ma cobor " . Ce limbaj ? Cand Basescu are dosar penal , cand Basescu foloseste termeni precum gaozarilor , tiganca imputita , etc .
A mai zis ca Antonescu este sustinut de un foarte mare bogatas ,dar care are dosare penale . Si sustinatorul lui Avramescu nu are dosar penal ?nu a fost implicat in celebrul dosar flota ?
Vezi aici cine e Avramescu .
Vezi emisiunea cu pricina .
Publicat de Ianculescu Cristian la 15:11 |  
Etichete: , ,

0 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)