Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: Recomand Strengari.ro
marți, 31 august 2010

Recomand Strengari.ro

Dragi parinti si pitici (pitici-folosit cu sens figurat) va recomand Strengari. Va recoamand acest site deoarece parinti pot sta linistiti in timp ce copilul sau copii lor se distreaza pe Strengari.ro.
Dragi parinti puteti sta linistiti in timp ce copilul dumneavoastra se joaca pe Strrnagrii deoarece puteti seta cat timp sa petreaca in fata calculatoruilui, ii puteti dezactiva categoriile pe care nu vreti sa le accese. In plus pe Strengari copilul dumneavoastra gaseste poveste, ghicitori, proverbe, poezii, teste, jocuri educative. Deci Strengari.ro nu este un site doar pentru distractie, este si educativ.
Acest site are cateva categorii si pentru parinti, cum ar fi "forumul" special pentru parinti, acolo puteti interactiona cu alti parinti din alte orase sau alte tari, puteti dezbate alte probleme legate de copii dumneavoastra, puteti aborda ce tema doriti.
Designul de pe Strengari este foarte atractiv, culorile sunt vii, foarte placute ochiului.
Cei mici sau chiar parinti mai pot gasii un dictionar, in care pot traduce cuvinte in ce limba doresc, de exmplu eu am tradus din romana in finlandeza cuvantul "te iubes" si am aflat ca se spune " rakastan sinua".
Eu am enumerat cateva din optiunile pe care le aveti pe Strengari.ro, restul le descoperiti singurei.
Succes !!!!


Publicat de Ianculescu Cristian la 11:07 |  
Etichete:

0 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)