Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: BenQ - primul producator care a lansat monitoarele LED cu panel VA
joi, 18 noiembrie 2010

BenQ - primul producator care a lansat monitoarele LED cu panel VA

BenQ este primul producator care a lansat monitoarele LED cu panel VA(Vertical Alignment). Uramand modelul BenQ, au incercat si celelalte firme care concureaza pe piata cu BenQ sa produca monitoare LED cu panel VA, au reusit sa le fac, aproximativ la fel de bune ca BenQ, dar la un pret mult mai mare fata de BenQ.
Noua tehnologie pe care au aboradt-o pentru prima data BenQ aduce o satisfactie mult mai mare pentru iubitorii de filme, jocuri sau pentru cei care petrec mult timp in fata monitorului, deoarece aceste monitoare beneficiaza de mult mai multe culori, si ofera unghiuri foarte largi de vizionare, de circa 178°/178°, stanga, dreapta, sus, jos, fara niciun dezavantaj fata de cel care se uita perpendicular catre monitor.
Monitorul BenQ EW2420 produs de BenQ are doua porturi HDMI, cel il face foarte usor de folosit si compatibil cu majoritatea noilor echipamente multimedia HD. Mai are patru porturi usb, intrare audio in and out si doua difuzare incorporate de 1,5 W.

0 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)