Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian
joi, 24 noiembrie 2016

De vizitat din cand in cand

Cei care intarti pe acest blog vreau sa va fac cateva recomandari, sa va propun cateva articole ce cred ca va pot ajuta. Primul articol pe care il recomand este atat pentru femei cat si pentru barbati. Este un articol in care puteti vedea o lista cu siteuri haine si pantofi de pe piata din Romania. Cred ca este o lista foarte buna pentru persoanele amatoare de shopping online. A 2a recomandare o fac pentru persoanele fizice sau firmele din Romania ce vor sa isi fac un siete, magazin online sau au nevoie de optimizare pentru siteul lor. Recomandare este catre o agentie de web design & seo formata dintr-o echipa tanara si priceputa -Yan Design - yanwebdesign.com. Sa ne auzim cu bine dragi prieteni.
Publicat de Ianculescu Cristian la 12:20 | 0 comentarii  
Etichete: , , , ,
miercuri, 14 septembrie 2016

Ce este la moda ?

Probabil ca va intrebati ce mai este nou in lumea mondena. Ce culori se poarta in aceasta toamna, ce pantofi sunt la moda in sezonul rece, mai pe scurt ... ce este nou in moda. La o cautarea detaliata pe Google am gasit cateva informatii pentru persoanele ce vor sa fie la moda in toamna aceasta. Am aflat ce pantofi sunt la moda in aceasta toamna. Mai multe detalici cititi aici - pantofi la moda toamna - iarna. O alta tendinta din toamna aceasta o puteti citi aici - manichiuri la moda toamna - iarna 2016. Pentru cupurile ce se pregatesc sa imbrace rochia de mireasa si costumul de ginere si nu stiu ce decor de tort sa aleaga pentru marele eveniment, ii invit sa vada aici cateva ideii de tort de nunta. Iar in final te invit dragi barbati sa invatati cum sa asortati corect un costum cu o pereche de pantofi, detalii aici - ce pantofi se potrivesc la costum.
vineri, 22 iulie 2016

Castiga un costum de baie

Dragi prieteneni vreau sa va anunt ca revista de moda - Despre Moda impreuna cu Pikant24 ofera 3 costume de baie la alegere. Pentru mai multe detalii despre concurs, gasiti in pagina concursului - Scrie un articol si castiga un costum de baie la moda. Va doresc mult succes si sper sa va inscrieti cati mai multi. Pentru a sti ce costume de baie se poarta in aceasta vara, citeste si Ce costume de baie se poartă în vara lui 2016. O zi faina!
duminică, 17 iulie 2016

Viziteaza..

Iti recomand sa vizitezi linkurile de mai jos: O sa incep prin a va recomanda sa vizitati un site de moda. Va mai recomand sa vizitati un articol de unde puteti afla cele mai bune magazine din online de haine - haine online si ieftine Iar daca esti barbat, citeste ce tendinte sunt in 2016 - Tendințe fashion în 2016 pentru bărbați
Publicat de Ianculescu Cristian la 12:28 | 0 comentarii  
Etichete:
miercuri, 9 martie 2016

Articol nou

Dupa cateva luni de pauza, m-am decis sa scriu un nou articol. Un articol in care in primul rand vreau sa va salut si sa va urez un 2016 plin de realizari. Si acum sa trecem la treaba. Azi vom vorbi despre web design, un subiect pe care nu prea l-am atins pe blogul meu. Ce vreau sa va zic despre web design, este faptul ca cica a aparut o firma noua pe piata Yan Design SRL. Este o firma ce ofera servicii profesionale de web design, SEO, publicitate, etc. Daca vrei sa ai un site la moda, apeleaza cu incredere la serviciile lor. O zi pe sufletele voastre dragi cititori.
Publicat de Ianculescu Cristian la 16:14 | 0 comentarii  
Etichete: , , , ,
marți, 13 octombrie 2015

Suport de birou pentru iPhone si Apple Watch


Orice persoana care are un blog cred ca este pasionata de IT. De ce zic asta? Pentru a putea scrie un articol pe un blog sau pe un site ai nevoie de conexiune la internet si de un calculator, laptop sau o tableta. Sunt destule platforme gratuite ce iti ofera posibilitatea sa iti faci un blog gratuit. Iar daca nu ai fi pasionat de calculator, siteuri web sau web design nu ai avea nici blog. Multi zic ca s-au apucat sa scrie deoarece le place sa citeasca si sunt pasionati de scris. Atunci de ce nu iti publici articolele in mediul offline si vii cu ele in online? Calculatorul e motivul.

Eu mi-am facut un blog sau un site deoarece sunt pasionat de calculatoare, web design, programare si meseria de blogger imi place, plus ca ma ajuta sa imi cresc veniturile. Ca orice persoana din secolul acesta, imi doresc sa tin pascul cu noutatile din IT, atat cat reusesc. Vreau sa am ultima generatie de telefon, a aparut iPhone 6, am dat comandat de iPhone 6. A aparut i7 (laptop), mi-am luat i7, chiar daca am dat pe el aproape cat pe o masina, la mana a 2-a eveident. A iesit moda sa ai un apart foto cat mai performant pentru siteul tau, sa luam si din ala. Si uite asa, biroul devine neincapator. Incerci sa le faci loc la toate gadgeturile dar nu reusesti. Imprimanta, incarcator, desk, laptop, tableta, suport pixuri, telefoane, etc .. se regasesc pe biroul meu. Hmm ... tableta nu o mai am pe birou, am inlocuit-o cu aparatul foto si am bagat-o in cutie si am pus-o intr-un colt unde sigur se va umple de praf si poate nici nu va mai functiona cand voi  vrea sa o mai folosesc.

Din dorinta de a avea mai mult spatiu liber pe birou, ma hotarasem sa imi iau un birou mai mare, dar nu prea mai aveam pe unde sa ma misc in camera cu un birou mai mare ca cel pe care il aveam. Am renuntat la ideea de a schimba biroul si am inceput sa ma gandesc la altceva. Am incercat sa le rearanjez. O zi intreaga doar asta am facut si nimic, niciun centimetru in plus, ba uneori parca era spatiu mai putin ca inainte.

M-am vaitat la un amic cu problemuta mea si acesta imi recomanda Suport iwatch Duo, un suport pentru telefon si ceas. Watch Duo este partenerul perfect pentru Apple Watch 38/42 mm si iPhone 6, 6 Plus, 5s, 5c si 5.Suportul de incarcare simultan pentru Apple Watch si iPhone sau iPad, va reduce spatiu ocupat pe birou.

Suport de calitate, fabricat din aluminiu acoperit cu finisaj cauciucat pentru a sustine gadget-urile tale in conditii de siguranta totala. Suportul din TPU moale pentru cablul de incarcare magnetic va preveni orice fel de zgarieturi. Formele perfecte si textura atragatoare alcatuiesc un design simplu si compact ce permite accesul usor la device-urile tale.Suport prevazut cu decupaj pentru cablul incarcatorului magnetic compatibil cu ambele versiuni ale Apple Watch (38mm / 42mm).


Si uite asa, cu un mic suport, am reusit sa castig un spatiu destul de bunicel. Pe viitor intentionez sa imi cumpar si un Acumulatori Externi. (http://vetter.ro/catalog-view-30291-ICXLA6S-iCharge-X-Light-Aluminum-6200-mAh-Li-Polymer-Silver)
Publicat de Ianculescu Cristian la 16:07 | 0 comentarii  
Etichete: , , , , ,
luni, 5 octombrie 2015

Pe mana cui ne lasam copii?

Scriu acest articol din dorinta de a trage un semnal de alarama, in legatura cu copii nostri. Zilele trecute mi-a trecut pe la urechi o poveste foarte trista. Un prieten din copilarie s-a casatorit cu iubita lui din liceu, o fata ciocolatie, foarte frumoasa. S-au asezat la casa lor, au muncit din greu si au caminul dorit, te poti uita cu mare admiratie la familia lor.

Timpul a trecut, au aparut pe lume doi copilasi, un baiat si o fetita. Baiatul are 4 ani, iar fata 2. Baietelul a iesit mai ciocolatiu ca mamica.

Toate bune si frumoase pana cand tinerii parinti au incercat sa il inscrie pe baietel la una din Cresele din Sectorul 4. Ei locuiesc in Bucuresti, in sectorul 4.

Au inceput sa intrebe in stanga si in dreapta despre cresele din zona in care locuiesc ei si un colec de serviciu de al prietenului meu il trimite la o cresa din sectorul 4. Ii zice, doamnele se poarta foarte bine cu cei mici, dar trebuie sa fii atent din cand in cand cu ele si iti trebuie un buget de cateva sutele de lei pe fiecare luna care trebuie sa fie alocat pentru gtadinita. Se sfatuieste cu sotia si impreuna hotarasc sa il duc la acea cresa.

Prima data se duc la cresa fara baiat. Discuta cu directoarea, ce parea la inceput o femeie de puteai sa juri ca face orice sa te ajute. Le explica la cei doi parinti ca cei mici vor avea cursuri de limba engleza ce costa cateva sute de lei lunar, ca trebuie platitat aia, aia, etc. Parinti au fost incantati de ce au auzit din gura directoarei si au plecat acasa fericiti si cu gandul ca copilul lor va fi pe maini bune si va beneficia de o educatie corespunzatoare. Va fi hranit corespunzator, va dormi, va invata engleza, poezii, etc. Totul parea desprins din basm.

Cu cateva zile inainte sa inceapa gradinita, parinti merg cu cel mic sa o cunoasca pe doamna educatoare, pe directoare, pentru a se obisnui si a trece mai usor peste socul primei zile fara parinti. Cand il vad pe baietel, doamnele incep sa strambe din nas si il cheama pe tatic la ea in birou. 

Domnul ....., a intervenit o problema, incearca sa il ia pe ocolite doamna directoare. Stiti a venit ordin de sus sa nu mai suplimentam locurile, iar cand ati venit baiatul dumneavoastra era pe locurile suplimentare, ne pare rau, dar nu este vina noastra, se scuza directoarea. Noi am trimisc o scrisoare mai departe, dar degeaba, ne-am fi dorit foarte mult sa il avem pe baietelul dumneavoastra la noi in cresa, dar nu se poate.

Cei doi parinti pleaca acasa dezamagiti si cu gandul doar la cresa pentru baiatelul lor. Supararea le trece peste doua zile cand se duc impreuna cu baiatul la o alta cresa, care nu era asa de fite, dar doamnele de acolo l-au primit cu bratele deschise.

Mai mare le-au fost mirarea cand au aflat ca la prima cresa s-au mai inscris doua fetite dupa refuzul primit de ei.

Eu cred ca mai bine s-a intamplat asa si nu l-au primit pe baiat, de cat sa il primeasca si sa se poarte urat cu el. Aveti grije mare pe mana cui va lasati copii si cautati informatii despre gradinite si scoli.


Publicat de Ianculescu Cristian la 12:47 | 0 comentarii  
Etichete: , , , ,
marți, 12 mai 2015

Recomandari

De curand am descoperit cateva articole si siteuri pe care vi le recomanda cu foarte mare caldura. O sa incep cu siteul de fashion pe care l-am descoperit de curand si vi-l recomand cu mare placere.

Pe siteul despre care va vorbeam mai sus am gasit un articol foarte interesant, in care invatam cum ne dam seama despre o pereche de NIKE AIR MAX daca sunt originali.

Pe site gasiti cele mai recente noutati din lumea modei, fashionului, ultimele noutati din lumea pantafilor, a colectiilor, a prezentarilor de moda, etc.

Tot ce este legat de moda, gasiti pe despremoda.ro

Vizualizare placuta.
Publicat de Ianculescu Cristian la 20:33 | 0 comentarii  
Etichete: ,
duminică, 6 octombrie 2013

Bike trailer

My dear visitators, Unfortunelly, I hadn't enough time to spend at my computer. So, I didn't write on my blog, but now it's time to tell you about the newest method to promote a product. I knew that most of us wish to have our business or we already have one and the client must know about this quickly. Bike trailer is the newest innovation in the advertising marketing, simply and efficient. Bike trailer helps people who want to promote their business, with three products. This products are: AdBicy, Ad Trailer and Utility Trailer. Probably, you ask yourself why do you need such services and with what would help Bike Trailer your business. First, we will speak about first product, AdBicy. This offer you a mobile billboard, designed for the outdoor industry. AdBicy is the first advertising trailer that use the human force in percentage of 100%. It can be transformed from advertising trailer for bike in advertising trailer for a man , but it can have three forms: portrait, landscape and square. It's easy to deposit, in your bag and can be transported in any place. Also, it can be transported by a bicyclist on every street or on a specially designed track or by a promoter who can go in all zones in which the other outdoor means of advertising are not allowed. This product is made by reinforced steel and can pluck an easy trailer without carry care the strength of the framework or the stability necessary for a walk without problems. The second product that Bike trailer is Ad Trailer, which offer you the opportunity to open your own advertising department, walking on bike with the advertising after you. And the last product is Utlity Trailer, the first system for deliver with bike. It's easy to use because the trailer can be completly dismember and in this way we reduce the storage costs. Beside this storage costs, we won’t have costs for fuel and taxes for car. With Utility Trailer we can avoid the agglomerations and we can deliver the merchandise anywhere on time. For more details, you can access the site and you will satisfy yourself. I hope that this article will be in your help and I request you to read frequently this blog because I promise you that it will be updated with every news. Have a nice day!
Publicat de Ianculescu Cristian la 21:16 | 0 comentarii  
Etichete: , ,
luni, 2 iulie 2012

Shopping

Afara este din ce in ce mai cald si este foarte greu sa te deplasezi pe strazile incinse, care pur si simplu te sufoca. Cum femeile care se respecta si vor sa fie in pas cu moda vor sa isi achizitioneze mereu cele mai moderne haine de moda, cele mai trend, le recomand shopping online. Putem spune ca acum este un trend sa ne cumparam haine de pe internet, totul este posibil cu ajutorul celui mai vizitat site de moda 2012 din onlineul romanesc.
Publicat de Ianculescu Cristian la 14:14 | 1 comentarii  
sâmbătă, 9 iunie 2012

Totul despre RMA

Nu voi scrie foarte mult in acest articol, doar va voi lasa cateva linkuri de unde puteti culege singuri informatii despre RMA. In primul link puteti citi despre Connecte-R care si-a lansat cel mai nou videoclip aseara la RMA. Aici puteti citii despre aparitia clejanilor la RMA, despre tinutele Margheritei si ale lui Viorica. Era sa uit tocmai linkul cu Catalin Botezatu la RMA. Mai multe va las sa gasiti pe despremoda.ro si ianculescul.com
Publicat de Ianculescu Cristian la 17:07 | 0 comentarii  
joi, 7 iunie 2012

Cititi...

Am gasit un articol interesant in care un blogger mai putin cunoscut ne recomanda cateva articole interesante: titlul articolului pe care il el pe blog se numeste: linkuri, click si spor la citit. Mai am un articol care ar putea fi interesant pentru voi, il puteti gasi pe blogul ianculescul.com si suna cam asa articolul Gara de Nord- Bucuresti . Iar pentru evenimentul din Craiova, RMA 2012, va invit sa urmariti: despremoda.ro, aici puteti gasi comunicatul lor de presa RMA, iar daca nu puteti ajunge sa vedeti live evenimentul din piata Mihai Viteazu din data de 8 iunie, puteti urmari la tv pe Music Channel, iar in online puteti urmari aici: RMA 2012.
Publicat de Ianculescu Cristian la 01:19 | 0 comentarii  
luni, 4 iunie 2012

RMA 2012

Tin sa va anunt ca am incheiat un parteneriat valabil o saptamana, cu cateva siteuri pentru evenimetul Romanian Music Awards 2012. Astfel pentru evenimentul din data de 8 iunie 2012, vom beneficia de materiale: poze, interviuri, filmulete, etc; de la DespreModa.ro si un blogger. Astfel ramaneti alaturi de noi pentu a fi la curent si a veda cele mai tari poze RMA 2012.
Publicat de Ianculescu Cristian la 00:49 | 0 comentarii  
miercuri, 28 martie 2012

Internetul...

Am descoperit pe internet o reteta pentru Paste, DROB DE MIEL pe care multe persoane o vor gati cu mare drag.
Tot pe internet am descoperit un site cu tendinte moda foarte interesant.
Publicat de Ianculescu Cristian la 20:35 | 0 comentarii  
Abonați-vă la: Postări (Atom)