Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: Ce poti face într-o zi cu un notebook ce are o autonomie de 12 ore?
joi, 15 octombrie 2009

Ce poti face într-o zi cu un notebook ce are o autonomie de 12 ore?





Daca as avea un notebook ASUS UL30 cu o autonomie de 12 ore ........
Mai intai sa va dau cateva detalii despre ASUS UL30 :
- este foarte subtire , avand mai putin de un centimetru grosime .
- elegant .
- usor , deci poti sa il cari cu usurinta .
- capacul din aluminiu
- performante solide
- display luminos
iar datele tehnice si pretul le gasiti aici .
Noua generație de notebook-uri ASUS oferă o autonomie excepțională, ceea ce îți dă libertatea să îl iei cu tine oriunde . Notebook-ul UL30 se transformă în partenerul tău ideal de călătorii .
Eu sunt student . Si l-as lua cu mine la facultate . De ce l-as lua ? Cu ajutorul lui pot prezenta anumite proiecte . Poti promova mai bine o tema si nu trebuie sa cari mult bagaj dupa tine . In pauze te poti relaxa uitandu-te impreuna cu colegii la un clip , poti asculta o melodie , te poti documenta despre noua lectie ce urmeaza sa ti-o prezinte profesorul . Sau sa te joci unul din jocurile preferate .
L-as mai lua cu mine la meciurile Craiovei de pe teren propriu . Cu ajutorul notebook-ului as putea transmite meciul live pe blog . As putea comenta pe blog impreuna cu alti microbisti fazele dubioase . Pot fi la curent cu rezultatele meciurilor ce se joaca in paralel cu ale Craiovei .
M-as mai duce cu el la discoteca prietenului meu . Nu as mai fi nevoit sa ma chinui sa fac CD-uri cu muzica (cu melodiile preferate de mine) si sa ma trezesc ca nu merge CD-ul cand ajung in club .
Toate astea le poti face intr-o zi cu ASUS UL30 , deoarece are o autonomie de 12 ore .
Articol pentru concursul de pe site-ul pcnews.ro .
Publicat de Ianculescu Cristian la 17:38 |  
Etichete: ,

8 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)