Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: Leapsa electorala!
sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Leapsa electorala!

Prima data cand initiez o leapsa. Am ales o leapsa electorala deoarece nu mai suport ce face Basescu si Pdl. Nu mai vreau sa o vad pe Elena Udrea la televizor, nu vreau sa mai aud de ea sau Berceanu, Blaga, Videanu si ceilalti membri Pdl. Sunt satul de prostiile pe care le scoate Elena Basescu pe gura si de cum a ajuns ea sa ne reprezinte la UE. Cum sa ne reprezinte o astfel de persoana? :



M-am saturat de Basescu deoarece a stiut sa stranga bani doar pentru el si cei din gasca lui, pentru fratele lui Mircea, pentru fetele lui, care au apartamente de milioane de euro. Videanu are o avere de sute de milioane de euro... Din salariu de ministru sau primar poti face o asemenea avere? Suntem in cea mai mare criza din toate punctele de vedere, nu mai avem flota, nu mai avem nimic. Iar Basescu este primipalul factor care ne-a adus in aceasta stare. Pentru tara nu a facut nimic.

Eu il voi vota pe Crin Antonescu, cel mai potrivit de a-l inlocui pe Basescu la Cotroceni.



NU vrei sa mai fie Basescu PRESEDINTE...Participa la aceasta leapsa electorala si spune-ne pe cine dai cu stampila si de ce?(DAR FARA BASESCU). Oricine este mai bun ca Basescu(ma refe la cei care candideaza).

Leapsa merge mai departe :
badpis
adela
cristian
bogdana
terra
mita
nea costache
adela
Gand_licitat

I-as nominaliza si pe Badea si Ciutacu ca stiu ca sunt "sustinatori" ai lui Basescu :)).
Daca vrei sa preiei aceasta leapsa, nu te jena.. pune-o pe blogul tau si da-o mai departe.
Publicat de Ianculescu Cristian la 22:40 |  
Etichete: , , , , , , , ,

5 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)