Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: Lucrează si gândeste la rece !
vineri, 13 noiembrie 2009

Lucrează si gândeste la rece !



A venit timpul ca cei de la ASUS sa scoata un laptop care lucreaza la rece. Un laptop puternic, cu procesor puternic face si o mare caldura, ai impresia ca ia foc, dar nu si in cazul ASUS. Seria de notebook-uri K a lui ASUS dovedește că se poate. Cu un design termal special numit IceCool, ce ține căldura departe de palm rest si de tastatură, notebook-ul K50 rămâne rece chiar și după ore lungi de utilizare intensiva - o caracteristica unică între laptopurile moderne.
Acest laptop are un pret acesibil. Daca nu crezi intra aici sa te convingi singur.

In continuare o sa iti prezint ce poate acest laptop ASUS :
ASUS prezintă seria de laptopuri ASUS K destinate activităţilor multimedia. Primele modele lansate sunt grupate în colecţia “Domino” şi pun accentul pe elementele esenţiale necesare operării mobile. Astfel, notebook-urile îşi dovedesc capabilităţile multimedia redând sunet şi imagini video la nivel cinematic, prin tehnologia SRS® Premium Sound™, difuzoarele Altec Lansing şi ecranele LCD de înaltă rezoluţie. Perioadele de operare autonomă sunt extinse şi mai mult, graţie optimizării consumului energetic cu ASUS Super Hybrid Engine. În acelaşi timp, designul ASUS IceCool ajută la menţinerea temperaturii scăzute în zona suportului pentru mâini chiar şi după mai multe ore de lucru. În privinţa suprafeţelor exterioare s-a folosit tehnologia Infusion, obţinându-se un aspect revigorant cu motive vizuale de domino.
Divertisment multimedia High Definition la purtător
Seria ASUS K încorporează difuzoare Altec Lansing cu sunet SRS surround şi ecrane LCD panoramice cu diagonale de până la 17.3”. Experienţele vizuale sunt susţinute de soluţii grafice de la NVIDIA® sau AMD®, în funcţie de model.

Astfel, portabilele K40IN şi K50IN sunt echipate cu chipsetul NVIDIA® GeForce® G102M, care are o capacitate de 512MB de memorie video dedicată necesară redării materialelor video cu rezoluţie 1080p HD, editării foto şi video, transcodării video şi rulărilor ocazionale de jocuri. Soluţia GeForce® G102M are un consum energetic mai mic cu 30% (8 wati) faţă de celelalte procesoare grafice dedicate destinate notebook-urilor. Implicit, aceste modele ASUS K vor putea funcţiona şi mai mult timp folosind bateria.

Noua serie include şi laptopuri cu soluţii grafice de la AMD®. Este cazul modelelor K40AB, K50AB şi K70AB care încorporează ATI Mobility Radeon™ HD4570, dar şi al lui K70AB şi K51AB, ce pun în valoare câte un ATI Mobility Radeon™ HD4860. Acest GPU este pregătit să ruleze cele mai noi jocuri 3D, combinând puterea a 640 de procesoare de flux. Utilizatorii portabilelor vor putea simţi adevăraţi fiori experimentând un divertisment vizual deosebit, facilitat prin integrarea tehnologiei de memorie GDDR5.

Autonomie extinsă
Laptopurile folosesc tehnologia proprietară ASUS Super Hybrid Engine (SHE), care include aplicaţia Power4 Gear Hybrid. Cu ajutorul acesteia, utilizatorul poate selecta modul de lucru în vederea maximizării performanţelor sau a eficientizării consumului energetic.

Operare confortabilă graţie designului ASUS IceCool
Prin designul IceCool, laptopurile ASUS K oferă confortul necesar operării de-a lungul unor perioade extinse. Ventilatoarele sunt plasate strategic pentru a menţine temperatura suportului pentru mâini cu 25% mai redusă faţă de cea medie a corpului uman, chiar şi după mai multe ore de operare.
ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având peste 10000 de angajati în întreaga lume si o echipa de cercetare si dezvoltare de elita. În anul 2008, compania a realizat o cifra de afaceri de 8,1 miliarde USD. ASUS a fost clasificat 11 ani consecutivi printre primele 10 companii IT în cadrul "Business Week InfoTech 100".











Acest articol este pentru concursul SuperBlog.
Publicat de Ianculescu Cristian la 15:12 |  
Etichete: , ,

1 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)