Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: Tehnologia peste 20 de ani.
vineri, 6 noiembrie 2009

Tehnologia peste 20 de ani.


Anul 2029, Craiova. In Craiova va avea loc cel mai mare eveniment din lume in care ASUS isi va prezenta ultimele invetii la care participa oameni din intreaga lume. ASUS a ales Craiova pentru acest eveniment deoarece sediul principal al firmei l-au mutat aici si majoritatea angajatilor sunt din Craiova. Dar sa nu uitam ca ASUS va trasmite live evenimentul in fiecare tara. Au fost amplasate megaplasme in fiecare capitala pentru a putea fi urmarit evenimentul. Pe site lor poti vedea deasemenea evenimentul. In cele mai mari orase din Asia , America,Africa si Australia respectiv Shanghai, New York, Cairo, Sydney vor fi si aici prezenti oficiali ASUS si vor prezenta noile inventii. Iar in Europa pe langa Craiova in Londra, Paris, Berlin, Madrird, Roma au fos alese pentru a fi prezentate noile inventii ASUS. Pe megaplasmele din fiecare capitala vor fi transmise evenimentele din Shanghai, New York, Cairo, Sydney, Londra, Paris, Berlin, Madrird, Roma si Craiova. Asus a ales sa organizez acest eveniment in mai multe orase simultan deoarece vor implini 40 de ani si vor dezvalui ceva iesit din comun.
In prim plan va fi prima masina scoasa de cei de la ASUS. Este o masina-robot. Ea poate sa mearga si fara sofer, poate sa iti fie si unul dintre cei mai buni prieteni. Cei de la Asus i-au dat suflet acestei masini, putand sa-si exprime trairile sufletesti cu ajutorul computerului de pe bord. Toate comenzile sunt vocale. Masina poate fi transformata si intr-un home -cinema datorita plasmei din plafon si sistemului de boxe ASUS 5000 W. In tetiere sunt amplasate ecrane ASUS de 10". Iar parbrizul se transforma in display pentru jocuri si este conectat la notebook cu memorie superRAM de 128 TB si spatiu de stocare 500 PB.
Va mai fi prezentat un notebook superior fata de ce se gaseste pe piata. Sa va dau un exemplu : fata de cel mai bun notebook care se gasea (pana la aparitia notebookului ASUS) este de 2x ori mai bun, rapid ca acela. In plsu are atasate 2 picioare cu care se poate desplasa. Nu mai este nevoie sa il cari tu...se va deplasa singur in locul unde vrei sa deschizi notebookul.
Notebookul sub forma de sapca. Este o sapca normala, care se transforma intr-un notebook. Pe cozoroc gasesti un buton si dupa ce il apesi iti va aparea in fata un display. In cozorocul sepci gasesti si memoria notebookului. PDD-ul a fost transformat sub forma forma unei monede de 5 bani, cu un spatiu de stocare de 1000 GB.
Toate cu ajutorul ASUS, cateva din noile inventii ASUS.
Articol scris pentru concursul SuprBlog.
Publicat de Ianculescu Cristian la 11:52 |  
Etichete: , ,

3 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)