Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: Unde te poarta pasiunea pentru gaming?
duminică, 1 noiembrie 2009

Unde te poarta pasiunea pentru gaming?


Primul notebook din Romania cu procesor i7 si placa video NVIDIA GTX 260M cu 1GB VRAM - ASUS G60J. O infernala masinarie de gaming. Cand te gandesti la un sistem de gaming, iti vine in minte un PC puternic, cu un sistem de racire formidabil, la care se adauga un birou, un monitor, un scaun confortabil si un sistem de boxe pe masura. Dar datorita celor de la Asus trebuie doar sa iti iei ASUS G60J. Nu mai trebuie sa iti joci jocul preferat doar in camera ta. Cu ASUS G60J te vei putea juca oriunde si oricand. Cand pleci in excursii sau vacante cu familia, colegii sau prietenii sigur vei dori sa te relaxezi cateva minute alaturi de jocul tau preferat. Si e cam greu sa iti iei PC-ul dupa tine. Cateva motive : e foarte voluminos si ocupa mult din spatiul alocat bagajelor, e greu de carat. Ajungi la destinatie si te trezesti ca nu ai unde sa il montezi, ca nu dispui de un birou. Sau sa presupenem ca in vacanta ce urmeaza sa mergi ai calculator in camera. Dar nu o sa gasesti instalat jocul prefetar de tine. Ar mai fi o sansa de 1% sa gasesti calculator in camera si jocul care iti place instalat. Dar tu acasa erai la un anumit level si parca nu iti vine sa il mai pornesti pentru niste probe de care ai trecut acasa. Solutia ASUS G60J. Detalii tehnice sa te convingi singur de ce poate acest notebook:
ASUS G – nivelul următor în jocuri
Modelul ASUS G60J este notebook-ul ideal pentru accesarea unei lumi pline de adrenalină cum este cea a jocurilor PC. Laptopul dezvoltă performanţe 3D deosebite cu ajutorul procesorului* Intel® Core™ i7 şi al plăcii video NVIDIA® GeForce™ GTX 260M cu 1GB VRAM, obţinând scorul incredibil de 11000 de puncte în aplicaţia 3DMark® 2006.

ASUS G60J foloseşte tehnologia Turbo Boost care dezvoltă performanţele procesorului de la 1.73GHz la 3.06GHz în cazul modelului Intel® Core™ i7-820QM*. Aceste facilităţi sunt acompaniate de dotările audio: difuzoarele Altec Lansing® şi EAX Advanced HD 4.0 care îmbunătăţesc experienţa de joc prin adăugarea a 64 de efecte de sunet în cadrul titlurilor suportate. Nu în ultimul rând, seria ASUS G este echipată cu tastaturi iluminate de tip “chiclet”, binevenite jucătorilor nocturni.

Mi-ar place sa am acest notebook din mai multe motive:
Nu as mai fi nevoit sa car dupa mine PC cand merg vara cate o saptamana la bunici. Pe langa PC sunt nevoit sa iau dupa mine si boxele, ca fara ele nu se poate. Vara parca nu iti vine sa stai in casa la 30-35 de grade. Ar fi mai placut sa stai umbra unui pom si sa "rupi" jocul indragit. Dar asta este posibil cu ajutorul Asus G60J.
Eu sunt student si la facultate am fereste de 2 ore. Aceste 2 ore nu imi ajung sa ma duc acasa si sa ma intorc la timp pentru cursul/seminarul ce urmeaza. Asa cu ajutorul Asus G60J vor trece mult mai usor cele 2 ore. Ma pot retrage intr-o sala libera si ma pot juca un joc sau vedea un film, etc. Acum sa nu crezi ca acest notebook este doar pentru jocuri.
Cu o asemenea masina de gaming în brate, ce locuri neobitnuite ai alege pentru urmatoarea sesiune de gaming?
Publicat de Ianculescu Cristian la 18:10 |  
Etichete: , ,

3 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)