Ianculescul Blog, Ianculescu Cristian Ianculescu Cristian: This Is It!
marți, 3 noiembrie 2009

This Is It!

Aseara am vazut filmul This Is It, dar din pacate l-am vazut la PC. In Craiova nu va fi difuzat la cinematograf. Pelicula va rula timp de doua saptamani in toate cinematografele din lume. In Romania va fi difuzat in 11 cinematografe.
In film Maichel nu pare stresat deloc si avea o coditie fizica foarte buna. Sa nu mai vorbesc de voce. La 50 de ani se misca foarte bine, dar era foarte slab. Din cate imi aduc eu aminte se vorbea prin presa si la tv ca Michael ar fi ramas fara nas. Uite ca in film avea nas, era intreg.
This Is It este realizat din secvente prin selecţia unor secvenţe din sute de ore de repetiţii şi înregistrări din culise cu legendarul artist, filmate cu imagine high definition şi sunet digital de cea mai înaltă acurateţe, de la pregătirile pentru concertele pe care urma să le susţină la Londra.
"Filmul va oferi ocazia spectatorilor de a trăi o experienţă inedită, ca şi când s-ar afla la concert, în imediata apropiere a scenei, combinată cu lungi secvenţe documentare, care le arată modul meticulos în care se pregătea Jackson pentru spectacolele de la Londra, din toamna acestui an", a declarat realizatorul productiei.

Publicat de Ianculescu Cristian la 13:06 |  
Etichete: , ,

0 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)